
سوالات پرتکرار با موضوع فردی
۱- تا چه حد امید و آرزو و تلاش های ما از زمان کودکی در یک جهت هستند؟
هر کودک یا بزرگسالی هر روز هدف هایی برای خود تعیین می کند، اگر چه ممکن است آن ها را هدف نخواند. برای نمونه صبح از خواب برخواستن ، آماده شدن برای مدرسه ، صبحانه خوردن ، سوار اتوبوس مدرسه شدن یا پیاده رفتن به مدرسه هدف هایی هستند که هر کدام هدف هایی فرعی در بر دارند.
کار شما چه روزمره باشد و چه بسیار دشوار،به طور معمول یک هدف نهایی دارد که می تواند به چند هدف فرعی تقسیم شود. خوشبختانه، مجبور نیستیم برای همه ی کارها تلاش کنیم. در دوران کودکی حیاتی ترین کارها کاملا عادی و حتی خودکار می شوند. زیرا آن ها را هزاران بار انجام می دهیم.
اگر فکر کنید می بینید که آموزش انجام خودکار این کارها به کودکان وظیفه ماست که تازه پدر و مادر شده ایم. هر چه کودکان در رسیدن به هدف هایشان موفق تر باشند، اراده ی آن ها قوی تر می شود. تقویت اراده تا حدودی به راهیابی کودک بستگی دارد؛
زیرا هرچه راه های بیشتری برای رسیدن به هدف وجود داشته باشد، احتمال موفقیت بیشتر است. نیروی اراده و نیروی راهیابی نیز هر دو تا حد زیادی به هدف های واقع بینانه و قابل دسترسی بستگی دارد.
وقتی تلاش های کودک به نتیجه می رسد، در راه رسیدن به خواسته هایش ، خود را توانا می بیند و در نتیجه قدرت به وجود آورنده اراده و قدرت تفکر راهیابی در او شکوفاتر می شود.
۲- آیا نوروفیدبک به راستی روش مؤثری است؟
وقتی کودک بیش فعال نیاز به توجه دارد، به جای افزایش موج بتا در مغزش، موج تتای او بالا می رود و در دستگاه EEG بالا بودن موج تتا نسبت به بتای او ثبت می شود. در جلسات نوروفیدبک درمانی، به کودک می آموزیم که چگونه موج بتای خود را بالا بیاورد.
معمولاً بعد از ۳۰ جلسه درمان، کودک کاملاً می آموزد که چطور امواج مغز خود را کنترل کند . علاوه بر بهبود توجه و تمرکز در کودکان، علائم دیگر بیش فعالی نیز در کودک کمرنگ می شوند.
در کودک تحت درمان با دارو، با پایان نیمه عمر دارو در بدن، علائم برمی گردد اما زمانی که کودک می آموزد که چطور امواج مغز خود را کنترل کند، علائم خاموش می شوند ، و بدان معنی است که وقتی جلسات درمانی کامل شد، کودک شما فردی نرمال خواهد بود و این نکته وجه تفاوت نوروفیدبک با سایر روش های درمانی است.
۳-آیا نوروفیدبک محدودیت و عوارضی نیز دارد؟
در مورد عوارض احتمالی جانبی این روش در ۳۰ سال گذشته مطالعات بسیاری انجام شده و خوشبختانه عارضه جانبی خاصی برای این روش درمانی ذکر نشده است، این در حالی است که درمورد داروهای شیمیایی مثل ریتالین لیست بلند بالایی از عوارض گزارش شده است.
آیا در آمریکا و سایر کشورهای پیشرفته از نوروفیدبک در درمان کودکان بیش فعال کم توجه استفاده می شود؟در آمریکا بیش از ۱۰۰۰ مرکز نوروفیدبک وجود دارد که این رقم در ۵ سال گذشته از کمتر از ۱۰۰ مرکز به این تعداد رسیده که این موضوع خود حاکی از میزان اهمیت و محبوبیت این روش درمانی در کشورهای پیشرفته می باشد .
۴- اگر فردی عاشق شما بود ولی شما عاشق او نبودید چه باید کنید؟
یکی از چالشهای بزرگ عاطفی زمانی است که مورد توجه و محبت کسی باشیم که هیچ حس خاصی نسبت به او نداریم. افراد در چنین شرایطی واکنشهای متفاوتی نشان میدهند. زیرا واکنشهای معشوق بر فرد عاشق تأثیر میگذارد.
وقتی کسی عاشق ماست، با عشق خود این پیغام را میدهد که من تو را سالهاست میشناسم، تو یکی از افراد اصلی دوران کودکی من هستی و امیدوارم که مرا به تعادل روانی برسانی.
زمانی که شما هیچ احساسی نسبت به فردی که عاشق شماست ندارید به او این پیام را میدهید که، من تو را نمیشناسم، تو یادآور هیچ یک از افراد اصلی کودکی من نیستی پس تعادل روانی مرا به هم نزن. وقتی فرد عاشق را طرد میکنیم به او این پیام را میدهیم که دوباره تلاش کن و بازی ادامه دارد.
همانگونه که به عشق و عواطف مثبت خود توجه میکنید به طرد و نفرت خود نیز توجه کنید و سعی نمایید ریشههای آن را درک کنید که این نفرت و طرد از یادآوری و تداعی کدامین طرد و نفرت در گذشته من میآید. طرد و نفرت را وسیلهای کنید برای شناخت خود و خودشناسی.
در صورتی که عاشق یک فرد آزار دهنده بود با رفتار و عواطف خود شما را آزار میداد و وارد حریم خصوصی شما میشد. باید این بار مراقب خود باشید و از خودتان مراقبت کنید.
سوالات پرتکرار با موضوع فردی
صفحه اصلی ، مشاوره حقوقی ، سازمان بهزیستی کشور ، مشاوره خانواده ، مشاوره کودک و نوجوان، مشاوره شغلی ، مشاوره تحصیلی ، تست های روانسنجی
تماس با کلینیک : ۲۲۰۷۰۷۰۴